STIHL SGA 85 BEZ BATERIJE I PUNJAČA

510,00 

  • Osnovni uređaj bez akumulatora i bez punjača
  • Akumulatorska prskalica velike zapremnine za profesionalne korisnike
  • Velika udobnost pri radu zahvaljujući prilagodljivom sustavu remenog ovjesa uređaja
  • Idealna za korištenje u povrtlarstvu, voćarstvu i vinogradarstvu
  • Izlazni pritisak pod kojim se raspršuje medij lako se prilagođava na vrijednosti između 1 i 6 bara pomoću dugmeta s rasteretnim ventilom
NAZIVNI NAPON V
36
TEŽINA (KG)
6,2
ZAPREMNINA SPREMNIKA L
17

Opis

LEĐNO NOSIVA AKUMULATORSKA PRSKALICA SGA 85: SNAŽNA I KOMFORNA ZA KORIŠTENJE PRI UZGOJNIM POSLOVIMA U VINOGRADARSTVU I VOĆARSTVU

 

Snažna akumulatorska prskalica SGA 85 prva je akumulatorska prskalica u STIHL asortimanu za profesionalne korisnike u učinkovitoj primjeni pesticida ili gnojiva pri obavljanju poslova zaštite i prihrane. Visok radni tlak te prozirni spremnik za raspršivani medij velike zapremnine od 17 litara, s pokazivačem napunjenosti, čine ovaj leđno nosivi uređaj idealnim partnerom pri održavanju i uzgoju kultura u vinogradarstvu, povrtlarstvu i voćarstvu.

Lagan tlačni sklop od svega 6.2 kg težine čini ovaj stroj učinkovitim, a opet prilagodljivim po svojoj namjeni s obzirom na lako podesiv izlazni tlak medija u rasponu od 1 do 6 bara. Zahvaljujući posebno udobnom ergonomskom sustavu za nošenje s podesivim naramenicama za leđa i podesivim prsnim remenom, moguća je uporaba uređaja bez opterećenja i naprezanja i tijekom duljih intervala rada. Sapnica kuglastog izlaznog mlaza kojom je prskalica opremljena omogućava preciznu i količinom primjerenu aplikaciju korištenog medija. Prskalica je opremljena integriranim filterom za raspršivano sredstvo, koji sprječava da prljavština iz spremnika uđe u mlaznicu, što znatno olakšava pranje i održavanje sustava za raspršivanje. Zakačka za mlaznicu integrirana u prsni remen povećava komfor u intervalima između perioda primjene.

U našem pregledu s prikazom vremena punjenja i korištenja pojedinih akumulatorskih baterija pri korištenju na nekom od akumulatorskih uređaja lako ćete pronaći vrijeme koje imate na raspolaganju pri radu s ovim uređajem kompletiranim s vašom AP akumulatorskom baterijom.

Svi akumulatorski uređaji iz AP linije koncipirani su za svakodnevnu profesionalnu uporabu, a i sklopljeni su na način da su maksimalno neosjetljivi na vremenske uvjete koji vladaju na mjestu korištenja.  Ovo potvrđuje deklarirani rezultat testa korištenja u uvjetima zaprskivanja vodom.

TEHNIČKI DETALJI

Nazivni napon V 36
Težina (kg) 6,2
Zapremnina spremnika l 17