Skip to main content

Izjava o privatnosti

Ova Izjava o privatnosti odnosi se na povjerljivost osobnih podataka koji su prikupljeni prilikom dolaska na stranicu www.pavlovalati.hr, prilikom vašeg razgovora s nama, tijekom rješavanja prigovora ili problema s kojima ste se susreli prilikom posjeta stranici www.pavlovalati.hr, pri procesu kupnje, prilikom kreiranja osobnog profila i registracije Kupaca Internet stranice www.pavlovalati.hr te pri procesu registracije Korisnika primatelja obavijesti o proizvodima i akcijama Internet stranice www.pavlovalati.hr ili prilikom prijave Korisnika na primanje prilagođenih obavijesti o našim novim ponudama i akcijama. Detaljnije o obradama i svrhama u koje obrađujemo vaše podatke pročitajte u ovoj Izjavi.

Također, ova Izjava o privatnosti se odnosi na druge procese obrade koji su posredno i neposredno povezani sa vašim posjetom Internet stranice www.pavlovalati.hr odnosno s vašom kupnjom.

PavlovaLati d.o.o., Buzin, Buzinski prilaz 10, kao pružatelj usluga Internetske stranice www.pavlovalati.hr pridržava se važećih propisa sa ciljem zaštite privatnosti svojih Kupaca odnosno Korisnika, a posebice Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka EU.

Ovim dokumentom opisano je kako voditelj obrade PavlovaLati d.o.o. Buzin, Buzinski prilaz 10 (u daljnjem tekstu: PavlovaLati) obrađuje osobne podatke.

Za sva pitanja koja vas zanimaju vezano uz ovaj dokument odnosno ako imate pitanja u vezi osobnih podataka možete kontaktirati našeg službenika za zaštitu podataka putem voditelj@pavlovalati.hr.

Upućuju se Kupci Internet stranice PavlovaLati (u daljnjem tekstu: Kupci) odnosno Korisnici primatelji obavijesti o proizvodima i akcijama PavlovaLati (u daljnjem tekstu: Korisnici) da pročitaju sve navedeno na ovoj stranici kako bi lakše razumjeli koje podatke PavlovaLati prikuplja i obrađuje, u koju svrhu, temeljem koje pravne osnove, s kime ih i zašto dijeli, koje zaštitne mjere provodi, te koja su vaša prava vezano za pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje te vaše pravo na prigovor.

Klikom prilikom registracije Kupca odnosno prijavom na Internet stranici PavlovaLati od strane Korisnika primatelja obavijesti o proizvodima i akcijama PavlovaLati, Kupac odnosno Korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa obradom osobnih podataka kako ih ova Izjava utvrđuje.